Wanneer en waar?

 

Maandag   tot en met Vrijdag  9.00  – 21:30

Een afspraak kun je een dag/paar dagen/week of langer van te voren reserveren.  Als mijn agenda dat toelaat is het natuurlijk ook mogelijk om op dezelfde dag nog een afspraak te maken.

Je kunt me bellen op nummer 06-26238510 (alleen oproepen met nummerherkenning worden beantwoord). Ik kan niet altijd de telefoon aannemen. Maar….je kunt gerust een boodschap inspreken. Ik bel alleen terug als je daar zelf om vraagt. Een bericht via sms of whatsapp sturen kan natuurlijk ook altijd.

Mailen kan natuurlijk ook: info@massagevoormannen.nl

De massagepraktijk is alleen op afspraak geopend. Het adres geef ik daarom bij het maken van een afspraak. Je kunt mij vinden in het zuiden van  west brabant.    Vanaf november 2023 verhuis ik naar een nieuwe locatie.  Goed te bereiken vanaf de snelwegen  A4, A 58 en A 17,  parkeerruimte is er altijd, gratis en naast de deur.