De masseur

 

In Azie maakte ik veertien jaar geleden kennis met massage. Een mooie ervaring.  Daarom in Nederland een aantal cursussen gevolgd.  Ik ging er mee aan de slag en dat voelde meteen goed!  In het begin ging ik nog met een mobiele massagetafel naar klanten toe. Ik ging er van uit dat een praktijk op het platteland (waar ik woon) niet zou lopen. Maar toen ik ook bij mij thuis ging masseren bleek de landelijke locatie juist perfect te zijn. Het is slechts een half uurtje rijden van Rotterdam, Dordrecht, Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda vandaan. Ook de Belgische grens is hier op nog geen half uur afstand.  En er is altijd parkeerruimte.

 

 

In het masseren ben ik mijn eigen weg gegaan. Ik kies bewust voor total body massages. Veel masseurs slaan bijvoorbeeld billen over. Ik voel me me er beter bij om alles te behandelen. Veel mensen vinden dit ook een prettige manier. Er is meer vrijheid en meer ruimte.  

 Ik masseer alleen maar mannen omdat ik daar het meest prettig bij voel. Ik weet hoe het mannelijk lichaam reageert en daarom hoeft niemand zich voor iets te generen.    Ook hoor ik vaak dat mensen zich snel bij mij op hun gemak voelen.  Hygiene: altijd schone materialen en handdoeken. Douchen kan ook, voor en na de massage!

Het resultaat: tevreden klanten die regelmatig  terugkomen!

 

 

 

 

 

 

© 2023 massagevoormannen.nl