Lomi Lomi

Even naar de andere kant van de wereld

De Hawaiiaanse Lomi Lomi massage is een volledige lichaamsmassage die vooral wordt uitgevoerd met de onderarmen over de volle lengte van het lichaam.

Masserende handen kun je nog redelijk goed volgen wanneer je op de massagetafel ligt, maar bij de lomilomi massage is dat bijna niet meer mogelijk.  Je raakt sneller in een staat van ontspanning en overgave.  Er is veel meer lichamelijk contact.  Dat doet uiteraard iets met je. Maar vergis je niet. Het is een vrij stevige massage!  Hier en daar zal ik ook technieken met de handen inzetten op plaatsen waar dit met de onderarmen maar beperkt mogelijk is.  Ook de lomi lomi massage geef ik op total body basis. Dat houdt in dat de massage naakt is en het gehele lichaam wordt gemasseerd.

De Lomi Lomi massage is verbonden met de Hawaiiaanse levenshouding van Aloha! Dat is niet alleen een bekende groet maar betekent ook: in het hier en nu zijn met plezier, passie en warmte! 

Een Lomi Lomi massage duurt maximaal een uur. Het is ook mogelijk om van een combinatie van een lomi lomi massage en een total body massage te genieten. Een mooie manier om eens kennis te maken met de lomi lomi! Deze combinatie duurt anderhalf uur!

Ik nodig je uit  om alles te laten gaan en ten volle te genieten van een Lomi Lomi massage.  Je bent met de Hawaiiaanse Lomi Lomi massage echt even aan de andere kant van de wereld…..

 

 

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?

Bel me gerust even (alleen telefoontjes met nummerherkenning worden opgenomen)

 0626238510

mail: info@massagevoormannen.nl