Ervaringen

Richard maandag 17 mei 2021

Vandaag heerlijke hammam gehad. Fantastisch Stefan! Voor mij 1e maar zeker niet de laatste keer.

 

Martin2021-04-20 15:09:29

Stefan, bedankt dat jou geweldige handen hun werk weer perfect gedaan hebben. Ik kan er weer ff tegen.


Stefan2021-02-23 21:57:59

Dank je wel Patrick. Dat doet me goed! Fijn om weer afspraken te mogen maken! En vooral fijn om weer te mogen masseren. Tot gauw! !


Patrick2021-02-23 16:14:44

Dat hopen wij allemaal met jou en voor jou Stefan! En een beetje voor onszelf Grin
We gaan duimen voor de toespraak van vanavond!


Stefan2021-02-20 19:04:53

Het doet me erg goed om jullie berichten hier te lezen! Hoewel ik hoop dat de deuren snel weer officieel open mogen had ik de afgelopen twee maanden mezelf voorgehouden dat de lockdown misschien tot juni zal gaan duren. Dat is geen pessimisme maar een manier om het mee te kunnen laten vallen. Nu verschijnen de laatste dagen berichten in de media dat er overwogen wordt om contactberoepen eerder open te laten gaan. Ik hoop dus tot snel!


Fred woensdag 17 februari 2021

Ook ik kijk uit naar het moment dat jouw handen mij weer onderhanden kan nemen!


Hans2021-02-16 10:31:53

Kijk er enorm naar uit om weer onder jou heerlijke handen te liggen!


Yo2020-12-18 14:36:07

Hey Stefan,

Nog even wachten tot de lockdown wordt opgeheven en dan weer snel een afspraak plannen!
Grin


Yo2020-11-26 19:32:59

Vorige week weer een top massage gehad!!!

Tot snel weer!


Frank2020-11-26 17:07:45

Een uitzonderlijk fijne massage!
Nice guy.


Rob2020-11-13 20:13:43

Top massage ontvangen vandaag. Eerste maar zeker niet de laatste keer


herb2020-11-07 08:12:56

hoi Stefan gister avond een top massage ont vangen van je .
hwt was heerlijk .ik kom zeker terug bij je .voor een nieuwe afspraak .
toppie Grin


Yo2020-10-22 17:02:56

Hey top masseur!

Ik ben hier en daar weer stijf dus moet maar snel weer langs komen!

Yo


Yo2020-09-28 07:44:21

Hey Stefan,
Het is alweer anderhalve week geleden maar alsnog bedankt voor de top massage!
Het blijft een perfecte massage die elke spier losmaakt met totale ontspanning als gevolg!
Tot snel weer topper!

Yo


Lekker????2020-08-16 14:01:19

Onlangs weer bij Stefan geweest. Wat een topper is het. Heerlijke handen een heerlijk lichaam. Gewoon aan overgeven en genieten. Ik kijk nu alweer uit naar de volgende keer. Die komt 100% zeker.


Glenn2020-07-11 00:07:53

Tijdje geleden Total body massage gehad van Stefan.
Dit was de 3de keer dat ik bij Stefan een total body massage.

Het is altijd super fijn om bij Stefan te zijn. Zijn massage zijn super. Ook naast zijn massage Een hele aardige man die naar je luister en die er voor je is. Nogmaals super bedankt Stefan. Volgende keer kom ik weer maar dan ga ik voor de Hamman massage.
Tot de volgende keer.


Willem2020-06-30 14:50:19

Nu eens een hammam zeepwolk massage ondergaan. Een aanrader! Deze massage behandeling is een geweldige ervaring die je laat zweven en is zo zacht dat je Stefan’s strelingen nauwelijks merkt, of toch? Bedankt Stefan, je hammam massage is top.


Jo2020-06-29 20:54:30

Hey Stefan,

Dat was weer een vanouds perfecte massage!

Tot de volgende massage!
Thx
Jo


Jo2020-06-10 14:12:08

Blij dat je weer en volledig aan de gang bent!
Nog even en dan kan ik weer compleet ontspannen en volledig opladen!
Mijn afspraak staat al dus tot snel!

Jo


Mmmm…2020-05-08 08:37:03

Dag Stefan, wat ben ik blij dat je weer aan de slag mag gaan.

Ik kijk weer uit naar onze afspraak, tot snel topper…..


Jo2020-03-07 23:10:19

Met recht een topper die zijn passie tot z’n vak heeft gemaakt!

Tot snel.
Jo


Stefan2020-03-06 18:04:25

Dank je wel Jan. Wat fijn om dit terug te lezen! Graag tot ziens


Jan2020-03-04 15:24:01

Ook vijf dagen na de massage ben ik nog aan het nagenieten van de begripvolle lange strelingen die mij, met alles wat ik ben, hebben weten te ontspannen.
???? dank Stefan.

groet
Jan

Jo2020-03-07 23:10:19

Met recht een topper die zijn passie tot z’n vak heeft gemaakt!

Tot snel.
Jo


Stefan2020-03-06 18:04:25

Dank je wel Jan. Wat fijn om dit terug te lezen! Graag tot ziens


Jan2020-03-04 15:24:01

Ook vijf dagen na de massage ben ik nog aan het nagenieten van de begripvolle lange strelingen die mij, met alles wat ik ben, hebben weten te ontspannen.
dank Stefan.

groet
Jan


Jo2020-02-25 10:48:56

Deze masseur weet wat masseren is, hij weet ook exact aan te voelen welke spieren extra aandacht nodig hebben!
Stop met twijfelen en plan een afspraak!
Ik weet dat ik snel weer een afspraak maak!
Jo


Marco 2020-02-22 17:57:14

Gisterenavond een geweldige ervaring gehad bij Stefan.
Is een aanrader en kom zeker bij e terug!


Stefan2020-02-19 17:29:16

Dank je wel Derk voor je aardige berichtje in mijn gastenboek!


Derk2020-02-19 15:29:21

Vandaag een geweldige massage gehad, Bedankt Stefan, zit er nog heerlijk van te genieten. Was wel lastig naar huis rijden met de auto moest erg opletten, gelukkig nu thuis


Stefan2020-01-14 13:42:19

Hoi Tjeerd,

Leuke verrassing …jouw berichtje. Dank! En ik kijk er naar uit om je weer te masseren! Groetjes Stefan


Tjeerd2020-01-11 16:01:46

Stefan is echt top. Even een uur genieten. Heb je tijd neem dan anderhalf uur, dat is echt relaxt. Ik kijk er nu alweer naar uit om op zijn massage tafel te liggen. Echt een aanrader. Ik kom snel weer een keertje.

 


Adrie2019-09-27 09:23:56

Beste Stefan,

Heerlijk geslapen, na een heerlijke total body massage,

tot de volgende keer,

groet

A3


Anoniem2019-08-22 17:36:08

Ik ben nu al een aantal keer voor een top massage geweest. Elke keer weer een nieuwe ervaring die de vorige overtreft, Stefan, jouw kennis, kunde en warme handen zijn geweldig!
Ik moet maar snel weer plannen!

Warme groet anonieme fan!


Stefan2019-08-15 22:19:49

Dank je wel Martijn ! Heel leuk ….je berichtje! En je bent altijd welkom!


Martijn donderdag 15 augustus 2019

Een maandje geleden ben ik ook voor de eerste keer bij Stefan geweest. Het was voor mij überhaupt de eerste keer dat ik naar een mannelijke ontspanningsmasseur ben geweest 😉
Stefan stelde mij direct op mijn gemak en ik heb 1,5 uur van een heerlijke massage mogen genieten.
En ja, ook voor mij geld, tot snel Stefan


Johan2019-07-25 14:49:07

Ondanks het warme weer eens heerlijke massage afspraak gemaakt voor volgende week een lekker voor uitzicht ik kijk er echt naar uit het is veel te lang geleden


Stefan2019-07-11 13:04:20

Dank je wel Frans voor je leuke bericht. Waardeer ik! Even ter info voor de lezers…. De Hammam heb ik inderdaad even uit de roulatie gehaald. Tijdens warme dagen staat immers de airco aan en aangezien je op de massagetafel bij een Hammam nat wordt kun je het door de airco toch koud gaan krijgen. Een Hammam zonder airco is tijdens warme dagen geen optie omdat de apparatuur om de doeken en het schuim te verwarmen ook flink aan het werk is en dan wordt het zo warm in de praktijkruimte dat het niet om te doen is. Vandaar. De laatste dagen is het wat koeler en dan is een Hammam wel mogelijk.


Frans2019-07-11 08:57:42

Bedankt Stefan. Het was wederom op en top Genieten. Fijn dat de iets lagere temperatuur een Hamam massage mogelijk maakte. Heerlijk was het. Vooral het zeepschuim ritueel. Een aanrader. Tot snel


Stefan2019-06-29 17:32:59

Ik zit hier met een big smile Patrick!


Patrick2019-06-27 23:30:01

Ik denk toch al een keer of 10 misschien wel geweest bij Stefan. Hij is gewoon de beste in een straal van 100km. Het wordt weer tijd dat ik hem weer eens ga bezoeken. Ik heb er weer zin in.