Vraag en antwoord

 

 

Welke massage-olie wordt gebruikt?

Druivenpitolie. Dat is een natuurlijke, neutrale, huidvriendelijke reukloze massage-olie.

 

Moeten spullen meegenomen worden?

Nee, de salon is compleet en van alle gemakken voorzien.

Is de massage naakt?

Ja, alle massages zijn op total body basis dus alle lichaamsdelen  worden gemasseerd, ook bijv de billen.

Is het mogelijk om te douchen?

Ja bij de massagepraktijk is een doucheruimte. Het is mogelijk om voor/achteraf te douchen.

Hoe zit het met de privacy ten aanzien van  mijn gegevens?

Mijn adres verstuur ik de eerste afspraak altijd via sms of telefonisch (met nummerherkenning). Dit doe ik voor mijn veiligheid en om fake afspraken te voorkomen. Dus met enkel een hotmail-emailadres (om maar iets te noemen) kun je geen afspraak maken. Je emailadres en/of telefoonnummer blijven geheim (en worden dus met niemand gedeeld).  Je achternaam, waar je vandaan komt,  burgelijke staat etc…..hoef ik niet te weten. Je mag me natuurlijk vertellen wat je wilt.  Voor alles wat je me spontaan vertelt hanteer ik geheimhoudingsplicht.   Ik  bel zelf nooit en verstuur uit mezelf ook geen sms-jes of mailtjes. Je moet wel 18 jaar of ouder zijn. Bij twijfel vraag ik ter plaatse naar je identiteitsbewijs waarop ik van de gegevens alleen de foto en je geboortedatum wil zien.

 

 

Zijn er bepaalde regels?

Ja, hieronder staan ze:

 

*Je bent 18 jaar of ouder!  Een leeftijdsgrens aan de bovenkant hanteer ik niet maar mensen die overdag werken of studeren hebben voorrang om een massage te reserveren in de avonduren.

* Het is niet mogelijk om voor iemand anders dan voor jezelf een massage te boeken. Ik werk daarom ook niet met cadeaubonnen.

* Ben je verkouden/grieperig en/of hoest en nies je veel op dit moment?  Dan wil ik je vragen om even te wachten met afspreken tot dit weer verdwenen is.

* Hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben zelf fris en ik verwacht ook dat jij fris bent. Dat wil zeggen dat je dezelfde dag nog een douche genomen hebt.

 

* Meld indien nodig bij het maken van een eerste afspraak de zaken die voor mij goed zijn om van te voren te weten.  Voorafgaand aan de eerste massage zal ik vragen of er aandachtspunten zijn, belemmeringen etc. waarmee ik rekening moet houden. Zijn er beperkingen of belemmeringen en zijn deze naar mijn mening van dusdanige aard dat een massage onverantwoord is of niet goed door mij uit te voeren is, dan kan ik besluiten om de massage op een aangepaste wijze te geven of niet te geven.

* Een gemaakte afspraak dient uiterlijk 24 uur van te voren afgemeld te worden. Wordt de afspraak binnen 24 uur voor de aanvang van de afspraak afgemeld dan zal 50% van het behandeltarief in rekening gebracht worden. Wanneer op de dag van de afspraak zelf afgezegd wordt of wanneer niet op de afspraak verschenen wordt zal 100% van het het behandeltarief in rekening gebracht worden. Een nieuwe afspraak is weer mogelijk na betaling.  De wijze van betalen (per bank of contant) gebeurt in een dergelijke situatie in overleg. Stuur geen geld per post. 

 

* De masseur is niet verantwoordelijk en is niet aansprakelijk voor schade tijdens de behandeling of de gevolgen van het behandelen van niet door de client genoemde symptomen, aandoeningen of blessures die eigenlijk de behandeling van een arts en/of specialist behoeven. De masseur geeft geen therapeutische of medische behandelingen.

 

* We gaan respectvol met elkaar om!

 

Wijzigingen van de algemene voorwaarden

 

* De algemene voorwaarden, de informatie op de website en de tarieven kunnen door massage voor mannen op ieder moment gewijzigd worden.

 

 

Heb je nog vragen?  Heb je bepaalde wensen die je niet op deze site kunt vinden.   Bel me gerust even op of (nog makkelijker) stuur me een mailtje !

info@massagevoormannen.nl

tel: 06-26238510 (zet nummerherkenning aan) Sms-en of app-en kan ook!

© 2023 massagevoormannen.nl