Japanse Gezichtsmassage

 Ontspannend voor de geest, verkwikkend voor het lichaam en verjongend voor het gezicht

Wil je eens een keer iets anders? Of een ontspannende toevoeging aan de total body massage, lomi lomi of Hammam? Dan is een Japanse gezichtsmassage (Ko Bi Do) iets voor jou!    De Japanse gezichtsmassage is uniek omdat ook de meridianen en acupunctuurpunten in het gezicht worden behandeld. Daarom is deze massage extra effectief.  De Japanse gezichtsmassage is een krachtige methode om je lichaam en geest te onspannen en te verkwikken,  je gezicht te verfrissen en je huid te laten stralen.

De massage start met een schouder-, hals-, nek- en gezichtsmassage. Daarna volgt de behandeling van de meridianen en acupunctuurpunten in het gezicht. Dit heeft niet alleen een positief effect op de gezichtshuid en de diverse gezichtsspieren maar ook op de organen in het lichaam.  Een lymfedrainage zorgt ervoor dat afvalstoffen uit huid en spierweefsel in het gezicht worden afgevoerd. Tenslotte zorgt de massage van de hoofdhuid ervoor dat je weer helemaal opfrist en nieuwe energie krijgt.

Hoe ziet een Japanse gezichtsmassage eruit?

Een Japanse Gezichtsmassage duurt een uur. Je ligt ontspannen op je rug op de massagetafel. Alleen het gedeelte boven de borst is ontbloot. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze massage te combineren met een total body massage (Total Body ontspanningsmassage, Lomi Lomi of Salon Hammam).

Enkele belangrijke punten vooraf:

* Graag geen lenzen dragen

Wil je meer informatie?

0626238510  (alleen oproepen met nummerherkenning aan worden opgenomen)

info@massagevoormannen.nl

© 2016 massagevoormannen.nl