Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

rene - 2015-11-12 21:04:48

Stefan proficiat met je vernieuwde massage salon met een mooie massagetafel met verwarmd blad en in alle mogelijke standen verstelbaar ik het weer genoten van je geweldige handen en magische massage en een betaalbare prijs
ik rij er graag wat langer auto voor kom snel weer langs
een warme massage groet R..V

johan - 2015-10-07 17:15:44

Voor de derde keer bij stefan geweest. Een heerlijke haman massage gehad het was echt genieten 1,5 uur lang. Stefan doet het echt geweldig vind ik besteed overal aandacht aan eigenlijk is het altijd te kort dus op naar de volgende keer ik kijk er nu al naar uit gr johan

Jan - 2015-09-03 18:13:22

Dinsdag me heerlijk laten verwennen met een Hammam ritueel. Zo kun je het gerust noemen. Het is knap hoe Stefan dat voor elkaar krijgt. Je voelt je echt een Koning. De behandeling is super relaxt en zeer verrassend. Echt een aanrader. Ga zeker nog eens terug. Je merkt dat Stefan er zelf ook plezier aan beleeft en dat komt ten goede aan je behandeling! Erg fijn allemaal.

Ab - zaterdag 22 augustus 2015

vrijdag 21 aug. 2015 een heerlijke Hammam-massage van Stefan ondergaan. Werkelijk formidabel, je voelt je in de zevende hemel!

Hub - vrijdag 7 augustus 2015

Ik heb al verschillende keren een massage bij Stefan genoten, zowel de ontspanningsmassage als de Lomi Lomi. De Hamman volgt. Een massage door Stefan is zoiets als even hemel op aarde. Hij is professioneel, respectvol, masseert met passie en varieert. Elke massage is net weer even anders als de vorige en het is elke keer weer optimaal genieten. En, Stefan valt wat ik noem onder de categorie uiterst prettige mensen. Al met al een niet te missen aanrader.
Stefan, bedankt. Grin

rene - 2015-08-05 16:05:05

5-08-2015
weer een fijne Haman massage gehad Stefan je weet steeds weer mij te verassen met een spontane massage zowel total body als lomi lomi massage ik weet bijna niet te kiezen, je neemt steeds weer de tijd om het een ander naar de zin te maken bedankt en tot snel.
Stefan is een aanrader
warme groet Rene

Stefan - 2015-07-12 17:46:14

Bedankt Kees, en ook Hans, Johan, Cas, Ger, Sven, Hans J en J enz. voor jullie geweldig leuke reacties! !

Ik wil iedereen verzoeken die iets in mijn gastenboek wil noteren om alleen voornaam en geen telefoonnummers/ websites en emailadressen te gebruiken. Dit in het kader van bewaking privacy/discretie.

Achternamen, emailadressen en telefoonnummers zal ik altijd om deze reden uit berichten verwijderen.

Alvast bedankt!

Kees - zaterdag 11 juli 2015

Stefan, mijn complimenten je hebt goed je best gedaan en ruim de tijd genomen om mij te verwennen met je heerlijke hammam massage en gezichtsbehandeling.
Als collega in de massage vertel ik dit, je zult nog ver gaan komen
Bedankt.

Hans - zondag 5 juli 2015

gisteren genoten van een fantastische lomi lomi in combinatie met ontspannings-massage, mijn nekpijn is inderdaad veel minder, Een fantastische ervaring om veel vaker te doen. Stefan tot de volgende keer.

johan - donderdag 25 juni 2015

Gisteren een heerlijke massage gehad lekker ontspannen veel aandacht plaatsen waar andere masseurs niet aan denken het was heerlijk ga zeker nog vaker gr johan

Ger - 2015-06-23 14:03:02

Heerlijke massage mogen ontvangen. Dit is wat je noemt, echt een moment helemaal voor jezelf. Beslist een aanrader!

cas - donderdag 11 juni 2015

Heerlijke ontspannende massage waarbij elk deel van het lichaam op intense wijze aan bod komt.. Daarnaast ook nog eens een idyllische plek..

Zeker voor herhaling vatbaar..

gr,

Cas. Grin

sven - maandag 18 mei 2015

Twee maal bij Stefan geweest inmiddels. Opvallend is de ontspannen sfeer vanaf werkelijk de eerste minuut en de zeer goede massage die volgt. De prijs/kwaliteitsverhouding is onverslaanbaar.
Met homo of hetero vond ik de massage niets te maken hebben, de massage is gewoon heel erg persoonlijk en dat stijgt toch boven de vakjes uit.
Al na de eerste keer wist ik: dit gaat een gewoonte worden, een fijn vooruitzicht!

Hans - donderdag 14 mei 2015

Vanmiddag fijne massage ontvangen, gepassioneerd, warm, met gevoel, geweldig! kom snel terug.

Martijn - 2015-04-06 20:54:59

Heerlijk genoten. Alle beoordelingen hier zijn helemaal waar. Ik ga zeker een keer terug. Ook voor een hetero-man als ik een erg plezierige ervaring! Gewoon doen!

J&J - 2015-03-17 18:37:28

Voor het eerst hebben wij een massage van Stefan gehad. Allebei vonden we het geweldig. De rust, de vriendelijkheid en de manier van masseren waren echt geweldig! Wij komen zeker terug! Grin Grin Grin

Martijn - 2014-12-28 22:07:48

Het is een hele goed massage, je merkt dat je er veel af weet én het met passie doet. En het is ook sensueel! Dat was het zeker! Je dringt echter jezelf niet op, dat merkte ik wel bij sommige andere masseurs. Ook dat vond ik top!

Jan S - 2014-12-24 23:23:31

Wij zijn geen volk dat erg aanrakerig is: we excuseren ons als we iemand aanraken. Terwijl ik het heerlijk vind, dat je in een intieme situatie met iemand kan verkeren. Hoe veel komen veel mensen tekort in een erg afstandelijke samenleving. Mijn bezoek aan Stefan is hoogtepunt in mijn korte leven. Dank je. Gr. Jan.

Tim - 2014-12-06 09:21:44

Was eigenlijk best wel nerveus toen ik bij je aankwam. Ik had nog nooit een massage gehad. Laat staan een total body massage. Wat stond me te wachten. Maar ik voelde mezelf al snel op mijn gemak bij je. En de massage was echt top!

Chris - 2014-08-26 14:42:23

Hoi Stefan, vanavond weer een afspraak bij je. Het wordt alweer mijn 10e keer, dat zegt toch wel wat over de kwaliteit van je massages. Ik verheug me er weer enorm op. Groetjes en tot straks. Grin

peter - donderdag 21 augustus 2014

de massa was goed ik kan het weten ik zelf ook masseur
peter Grin Grin

A - 2014-08-10 08:55:48

Wat een genot was het Stefan! Zoals jij masseert, echt heerlijk........... als je dat ondergaat dan ontspan je en laat je jezelf meevoeren door jouw handen en dan kun je niet anders meer dan jezelf helemaal lekker laten gaan. Dank je en tot volgende keer.

walter - donderdag 15 mei 2014

pas geleden weer bij Stefan geweest, en hij wordt steeds beter.
Had last van gekneusde ribben, en heeft massage uitstekend aan gepast aan mijn handicap.
Heerlijke massage en goede "ziekenbroeder".


Stefan - 2014-04-22 18:57:32

Bedankt voor jullie berichtjes! Leuk om te lezen! Ik vind het inderdaad geweldig om te masseren, ik word er altijd weer blij en gelukkig van! En het doet me goed om steeds te merken en hier ook weer te lezen dat dit ook zo wordt ervaren. Immers is het mijn bedoeling dat vooral degene die wordt gemasseerd zich blij en ontspannen gaat voelen,   groeten StefanGrin

Chris - 2014-04-11 21:25:15

Hoi Stefan, ik ben voor de 3e keer bij je geweest en iedere keer is het weer een verrassing hoe de massage gaat.  Iedere keer denk ik het kan niet beter / lekkerder dan dit maar dan doe je weer andere technieken en zalig.  Kortom ik blijf terug komen.... Het moet gezegd er zijn meerdere masseurs actief maar niet één zoals jij het doet.  Vol met passie en plezier en dat merken weGrin tot binnenkort Chris