Hammam

Sensationeel, verwennend, ontspannend

 

Na toevoeging van wat nieuwe handigheidjes is de Salon Hammam op veler verzoek weer terug van weggeweest.  Een sensuele belevenis voor lichaam en geest! Niet alleen het lichaam wordt gereinigd, maar ook de zintuigen worden geprikkeld; warmte, vochtigheid, schuim, geur en aanraking zorgen voor ontspanning van lichaam en geest.

De behandeling begint met een scrub, hier kikker je lekker van op en het heeft bovendien een reinigend en vitaliserend effect op de huid. Vervolgens maak ik met  Turkse Hammam zeep en een zeepzak wolken romige schuim die ik over je lichaam verdeel. Bedekt onder deze royale lagen cremige sop krijg je een zeepmassage. Dit is een bijzondere ervaring die zich niet laat vergelijken met een massage met olie. Het voelt zeer zacht, sensueel en geraffineerd aan.
De Hammam wordt afgesloten met een massage met warme olie. Dit heeft vooral als voordeel dat de huid goed achter gelaten wordt. Je bent weliswaar superschoon na zo’n scrub en zeepmassage maar een scrub en zeep hebben wel een uitdrogend effect. De natuurlijke vetlaag op de huid wordt hierdoor weer goed op gang geholpen.

 

 

De voordelen van een Hammam:

* Dode huidcellen worden verwijderd.

* De doorbloeding wordt gestimuleerd.

* Lichaam en geest ervaren warmte, aandacht en respect!
Dit werkt positief op je gevoel van welzijn en gezondheid.

* Stress wordt geminimaliseerd. Je komt tot rust. Dit voorkomt allerlei kwalen die stressgerelateerd zijn!

Wat kun je verwachten:

– Een lekkere scrub
– Een zeepmassage uitgevoerd met een zeepzak.
– Een afsluitende massage om eventuele laatste restjes spierspanning weg te werken met
een warme olie.

Deze behandeling duurt anderhalf uur!

Belangrijk om te weten: 

Deze massage wordt op total body basis gegeven.  Je ligt bloot op de massagetafel en het gehele lichaam wordt aangeraakt.

De manier waarop de Hammam uitgevoerd wordt:

Je gehele lijf wordt behandeld, eerst gescrubt, daarna met zeepsop gemasseerd en tenslotte met olie gemasseerd. Voordeel is dat deze Hammam zeer dicht bij de tradionele Hammam staat.  Alles verloopt vloeiend in elkaar over.  Zowel de ruimte als de massagetafel zijn goed verwarmd!

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?

tel: 0626238510  (alleen oproepen met nummerherkenning worden opgenomen) sms-en kan ook!

info@massagevoormannen.nl

 

 

© 2022 massagevoormannen.nl