Even weg en loskomen van alle dagelijkse zaken ! De massages die ik geef zijn speciaal voor de moderne man.  Deze massages zijn op total body basis.  Je wordt dus van top tot teen gemasseerd. Het zijn dus massages waarbij ontspanning en genieten helemaal samen gaan. 

 De sfeervolle salon wordt tot circa 23 graden verwarmd. Tijdens de warme dagen in voorjaar en zomer houdt de airco de ruimte comfortabel koel. Ik werk met een professionele verwarmde massagetafel en er zijn genoeg schone doeken. Ook werk ik met verwarmde, ongeparfurmeerde, neutrale massageolie.  Je hoeft dus niets mee te nemen! Bij de praktijkruimte is ook een douche aanwezig.   Foto's van de praktijk vind je bij "Meer info"

Je kunt mij vinden in het buitengebied bij Fijnaart, centraal gelegen net onder de Randstad in het westen van Noord Brabant.

Kwaliteit, discretie, hygiëne en respect voor elkaar staan bij mij voorop! Evenals jouw wensen....

 Wil je meer informatie kijk dan verder in het menu bovenaan deze site. En voor vragen of afspraak maken kun je me  altijd een mailtje of sms je sturen. Je kunt me ook bellen. Wees er dan wel op bedacht dat ik aan het werk kan zijn en de telefoon niet direct kan beantwoorden. Je kunt wel een voicemail inspreken; ik bel alleen op jouw verzoek en op een door jouw voorgesteld tijdstip terug.   Vaak ben ik telefonisch wel tussen 17.00 en 19.00  goed te bereiken. 

Tel: 06-26238510 (alleen telefoontjes met nummerherkenning worden opgenomen)     

info@massagevoormannen.nl

© 2019 massagevoormannen.nl