Over Stefan

In Azie maakte ik dertien jaar geleden kennis met massage. Een geweldige ervaring.  Daarom in Nederland een aantal cursussen gevolgd.  Ik ging er mee aan de slag en dat voelde meteen goed!  In het begin ging ik nog met een mobiele massagetafel naar klanten toe. Ik ging er van uit dat een praktijk op het platteland (waar ik woon) niet zou lopen. Maar toen ik ook bij mij thuis ging masseren bleek de landelijke locatie juist perfect te zijn. Het is slechts een half uurtje rijden van Rotterdam, Dordrecht, Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda vandaan. Ook de Belgische grens is hier op nog geen half uur afstand.  En er is altijd parkeerruimte.

 

 

In de wijze van masseren ben ik meer en meer mijn eigen weg gegaan. Ik kies bewust voor total body massages. Veel masseurs slaan bijvoorbeeld billen over. Ik voel me me er beter bij om alles te behandelen. Veel mensen vinden dit ook een prettige benadering. Er is meer vrijheid en meer ruimte.  

 Kwaliteit vind ik belangrijk. Ik ben gecertificeerd masseur in de massages die ik aanbied en ik weet dus wat een goede massage is! Ik heb me gespecialiseerd in mannen omdat ik daar het meest vertrouwd mee ben. Ik weet hoe het mannelijk lichaam reageert en daarom hoeft niemand zich voor iets te generen.    Verder hoor ik vaak dat mensen zich snel bij mij op hun gemak voelen.  Hygiene: altijd schone materialen en handdoeken. Douchen kan ook, voor en na de massage!

Het resultaat: tevreden klanten die regelmatig  terugkomen!

 

  

 

© 2019 massagevoormannen.nl